среда, 20 января 2016 г.

День відкритих дверей

День відкритих дверей «Мамо! Тато! Гайда в бібліотеку!». 


Протягом усього місяця до проведення цього дня в бібліотеці проходила акція «Подаруй бібліотеці книгу», в якій читачі прийняли дуже активну участь.
 Для всіх читачів протягом дня демонструвалася  слайд-презентація «Бібліотека – інформаційно-дозвілевий центр села» про  функції та послуги нашої бібліотеки.
Були організовані екскурсії по бібліотеці з відвідуванням Інтернет-центру та книгосховища.  Деякі гості навіть були здивовані, як багато, виявляється, в бібліотеці книг!
На абонементі були оформлені книжкова виставка «В гостях у книжки» та фотовиставка «Портрет в бібліотечних тонах, або Людина з книгою. На цій фотовиставці були представлені добірки фотографій «Наші кращі читачі», «Наші заходи». З яким інтересом відвідувачі бібліотеки вдивлялися в них, розглядаючи, впізнаючи знайомі обличчя.
Але самим цікавим і
незабутнім епізодом Дня відкритих дверей став бібліотечний капусник «Радіймо життю разом із книгою».  Розгадувалися  питання вікторини з історії книги та бібліотеки. У виконанні молодих мам виконувалися  частівки, присвячені книгам, бібліотекам та бібліотекарям. Вийшло дуже смішно і весело.
З молодшими читачами бібліотекарі провели майстер-клас «Полікуй книжку».
І на закінчення свята був підведений підсумок конкурсу дитячих малюнків «Бібліотека очима дітей».
Всі присутні отримали буклети «10 причин читати». та  вручалися пам'ятні закладки з інформацією про Євгенівську бібліотеку сімейного читання .

Комментариев нет:

Отправить комментарий