среда, 20 января 2016 г.

Голосні читання «Книга, яка мене вразила»

29 травня

Одним із головних результатів голосних читань «Книга, яка мене вразила»  - привернути увагу до читання користувачів бібліотеки та їхніх членів родини. Обговорюючи прочитані нещодавно книги, члени клубу «Домівка» ділилися один з одним своїми враженнями та думками. Бібліотекар зробив огляд книжкової виставки «Книжкова торбина для всієї родини». В результаті проведеного заходу  відвідувачами бібліотеки було взято книги не тільки для себе, а й для своїх «других половинок» та дітей.



30 травня

Перед Україною сьогодні постало завдання формування здорового способу життя, розвитку духовності та зміцнення моральних засад суспільства.
Одну з таких  проблем  піднімали школярі 7-9 класів до всесвітнього дня без тютюну на валеологічному альманасі «Молодість отруєна дурманом» .
Адже варто задуматись над лихом, яке тягне за собою безліч хвороб.
Захід пройшов в формі  спілкування. Значним акцентом у проведенні альманаху став  перегляд документального фільму «Правда про куріння та його наслідки», а також презентація книжкової виставки «Воно тобі треба?»
 Для того щоб привернути увагу громади села до цієї проблеми учасники заходу вийшли на вулицю з акцією «Кинь цигарку – візьми цукерку». Ми закликали всіх об’єднатися навколо цього лиха, щоб  вплинути на світогляд  людей які курять.



Комментариев нет:

Отправить комментарий