среда, 20 января 2016 г.

Свято хелоуіну в бібліотеці

Не можна сказати, що свято хелоуіну наше українське. Але з плином часу ми переймаємо найцікавіші свята та звичаї у інших народів. Так вже протягом кількох років молодь і діти із задоволенням святкують цей день.
Пропозиція відсвяткувати в бібліотеці надійшла від старшокласників. Готувалися заздалегідь: всі учасники позносили  до бібліотеки гарбузи які після уроків вирізали на майстер-класі.
Наступного дня діти прийшли одягнуті в костюми. Бібліотекар підготувала відео-перегляд по віражу обличчя. Кожен намагався вразити оригінальністю відповідно до умов свята. Так бібліотеку заполонили вампіри, вурдалаки та інші страховиська. Спільно з вчителем англійської мови було підготовлено






сценарій свята, де учасниками стали самі діти. Розповідалося про історію хелоуіну та як його святкують в різних країнах. Звучали пісні та вірші не тільки українською, а й англійською мовами. Проводилися конкурси, ворожіння, жартівливі пророцтва. Визначалися переможці в номінаціях «кращий костюм», «найстрашніший образ» та «кращий гарбузик». Було весело і цікаво.


Комментариев нет:

Отправить комментарий