четверг, 14 мая 2015 г.

Тиждень радісного читання

     В Міжнародний день дитячої книги, вкотре, вітав дітей зі святом Ганс Крістіан Андерсен. З портрета, в оточенні своїх казкових героїв, Андерсен уважно спостерігав за учнями 4-го класу Євгенівської ЗОШ. Діти відповідали на запитання вікторини, згадували свої улюблені казки.
     «Від малої дитячої книжки інколи в свідомості дитини залягає слід на все життя…», так стверджувала Наталя Забіла. Все життя вона писала для дітей, і не одне покоління маленьких українців віддячують письменниці незгасним інтересом до її творчості.
Літературна година, присвячена  річниці з дня народження Наталі Забіли, не залишила байдужих.
  
 Літературна скарбничка «Книжковий світ в комп’ютері» закликала читачів на віртуальну екскурсію до електронних бібліотек, і список з адресами – завжди під рукою.
      Протягом тижня, діти продемонстрували своїм друзям презентації, які створили під час канікул в бібліотечному Інтернет – центрі, ознайомилися з конкурсними роботами «Моя перша книжка» та «Олівець – малювець». 
         Закінчився тиждень святом  «Книга – це дивний світ».

     Привітали дітей зі святом: місцеві підприємці та меценати бібліотеки Глазунова О.А. та Баран М.Я. Шановні гості, не перший рік, з радістю приймають запрошення на свято книги, вони щиро раділи успіхам юних читачів, вручали призи та грамоти. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий