пятница, 20 февраля 2015 г.

Патріотична година «За честь, за долю, за українську волю…»


Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, мальовничій землі – у нашій славній Україні. Тут жили наші предки, живуть батьки, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. Та на превеликий жаль чорна хмара нависла над Україною. Складні та страшні часи переживає сьогодні наша держава.


Почалося все ще рік потому, коли сотні тисяч людей вийшли на майдан Незалежності у Києві, та розпочали  Революцію, яка отримала назву Революції  Гідності. Український народ показав своє  прагнення до свободи, свого європейського майбутнього. Але на жаль, цей вибір сьогодні доводиться захищати зі зброєю в руках, нерідко ціною жертв кращих представників нашого народу.
У Євгенівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, спільно з сільською бібліотекою  була проведена патріотична година «За честь, за долю, за українську волю…»,  присвячена річниці Революції гідності та вшанування пам»яті Героям Небесної Сотні.
Розповідь супроводжувалась показом відео – матеріалів, де діти переглянули сторінки подій на Євромайдані. В скорботі й з великою вдячністю присутні згадували Героїв  Небесної Сотні, та учасників АТО. ВІЧНА ПАМ*ЯТЬ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий